Skip to main content

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 40, ΤΚ 104 36 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210-5243292

Λίγα λόγια για την εταιρία μας.

Η επιχείρησή μας έχει παράδοση κυρίως στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας οικοδομικών μηχανημάτων.  Ιδρύθηκε το 1978 από τον Κο Χρήστο Καραδήμα και έκτοτε απρόσκοπτα μέχρι σήμερα, με την οικογενιακή μορφή, διευρύνθηκε, εξαπλώθηκε και εδραιώθηκε στην αγορά σε μεγάλο εύρος εφαρμογών και καταξιώθηκε ήδη με τις υπηρεσίες της.Η επιχείρησή μας εδρεύει στην Αττική και τελευταία απο 40ετίας και πλέον, επί της οδού Κολοκυνθούς 40 στον Δήμο Αθηναίων.

Η επιχείρησή μας είναι εξοπλισμένη με υποδομή και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.
Για την εξειδικευμένη εμπειρία και γνώση, έχουν αντληθεί στοιχεία από μονάδες του εξωτερικού, κυρίως Γερμανίας και Ιταλίας, καθώς επίσης και παρακολούθηση εκθέσεων διεθνούς κύρους.

Εμπλουτίζουμε διαρκώς της γκάμα μας, πάντοτε με επώνυμα προϊόντα, για να βρίσκετε ό,τι χρειάζεστε γρήγορα, εύκολα και πάνω από όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στο πελατολόγιο μας, συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες εντός Ελλάδος, άλλες τεχνικές εταιρίες, εργολάβοι και υπεργολάβοι οικοδομών.Με τον εξοπλισμό μας έχουν εφοδιασθεί πολλά από τα εργοτάξια που υλοποιούν το κατασκευαστικό πρόγραμμα σε όλη την χώρα.

Βασικός μας στόχος είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η υποστήριξη των προϊόντων μετά την πώληση και να να παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις του κλάδου και τις τελευταίες σύγχρονες εφαρμογές.

Ανταλλακτικά και επισκευή για όλα τα μηχανήματα.